Det borde du förstått...

Har en fundering som tar upp det i bland underbara men oftast konstiga släktet, kvinna. Jag har två kompisar, vi kan kalla dem Mårten och Tård för att skydda deras identiteter, inte för att det behövs, men det låter bättre.

 

Mårten berättade för ett tag sedan om en situation han råkat ut för, då han dejtade en tjej, men körde den lite avvaktande stilen, alltså inte "kasta sig över och doppa veken" -stilen, som vi kommer till senare, utan en mer "ömhet och lära känna" -stilen. Av någon anledning så slutade det med att han träffade på henne, med hennes nya kille, för som hon sa, att eftersom Mårten och hon inte hade haft sex första dejten, så borde han ha förstått att det inte kunde bli nåt mer än som kompis...

 

Tård berättar om en liknande sak som hände honom, fast precis tvärtom. Tård berättade då om tjejen han dejtat nyligen, att hon var trevlig på alla de sätt, skoj i sängen, "doppardagen" från första dejten och att de hållt på i nån vecka, Tård berättade vidare att han hade känt ett starkt intresse för den här tjejen, att det här kunde bli något bra, då det visade sig att hon bara hade haft han som rebound för hennes ex som hon precis hade börjat prata med igen. När han hade konfronterat henne så hade hon svarat, att eftersom Tård och hon hade haft sex på första dejten så borde han ha förstått att det inte kunde bli nåt seriöst av det.

 

Som ett gapande fån satt jag där framför Mårten och Tård, så vad ni säger, grabbar, är att om man inte har sex med tjejer på första dejten så blir man bara kompisar, men samtidigt om man har sex på första dejten så kan det inte bli nåt seriöst av det?

 

Den stora frågan kvarstår alltså, Hur i helvete vill ni tjejer att vi män skall göra egentligen?

 

/Tiny

P.s. Om du är tjej och vill testa gömma veken tills vi är alldeles ömma, give me a call. d.s.

 


Kommentarer
Postat av: pia

Hahaha...ja, livet är inte lätt.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback