LillLördag...

Denna underbara halvvägs i veckan dag... Onsdag = LillLördag... Ännu en ursäkt för de som inte är tillräkligt "vuxna" att kunna dricka sprit :) . Vi andra som "vuxit" upp, vi vet att det är oki att dricka precis när du fan vill. För tänk på saken ett stund...

Ingenstans i vetenskapen finns det belägg för att kroppen mår bättre vissa dagar och tider av spritdrickande, den mår faktiskt piss, men tanke på att du stoppar i dig ett gift, men det är gott :) . Så det enda som hindrar dig från att ta dig en jäkel på låt oss säga tisdag morgon, är andras moraliska uppfattning, men varför bryr vi oss så mycket om vad andra tycker och tänker? Är vi så beroende av andras samtycke att vara en i flocken?

Tyvärr är det så att vårt behov av vad andra tycker är starkt. Kanske dags för en liten revolt mot de värderingar som finns idag.

Nu säger jag inte att du skall börja dricka heltid, men varför inte bara ta en liten en till lunchen på en måndag, eller kanske ett glas vin till frukosten på torsdag. tiden är egal, känner du för att ta ett glas, så ska inte det styras av vilken dag i veckan det är, kroppen är som sagt inte mer mottaglig för sprit på lillördag, fredag och lördag än den är de andra dagarna :)

Skål...

/Tiny
P.s. dricka sprit? japp, det är ju lillLördag! ;) d.s.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback